Quality machines for the fur industry

We are now the world's largest producer of feeding machines. We take pride in being at the forefront and setting the standard for the next generation of feeders.

We have continuously developed the engineering of our machines, both in terms of comfort, serviceability and durability, and we stand behind the introduction of individual feeding and highly accurate feeding computers.

See all machines

Indgangsvinkel style 2

Indgangsvinkler til din hjemmeside

Alt tekst her

Foder- og Strømaskiner

Smidig fodermaskine med lille venderadius designet til minkfarme i alle størrelser. Vi leverer Twinca Continental med en tank til 800 eller 900 kg foder.

Alt tekst her

Software

Twinca Step er det individuelle fodringssystem. Med Twinca Step kan du følge dine dyrs trivsel og velfærd. Bedre trivsel og velfærd = bedre økonomi.

Alt tekst her

Trillebøre

Contractor GST-800 er den klassiske mini-dumper med unik sikkerhedsanordning som standard.

PORTFOLIO SHOWCASE

WORDPRESS

Lorem Ipsum er ganske enkelt fyldtekst fra print- og typografiindustrien. Lorem Ipsum har været standard fyldtekst siden 1500-tallet, hvor en ukendt trykker sammensatte en tilfældig spalte for at trykke en bog til sammenligning af forskellige skrifttyper. Lorem Ipsum har ikke alene overlevet fem århundreder, men har også vundet indpas i elektronisk typografi uden væsentlige ændringer. Sætningen blev gjordt kendt i 1960'erne med lanceringen af Letraset-ark, som indeholdt afsnit med Lorem Ipsum, og senere med layoutprogrammer som Aldus PageMaker, som også indeholdt en udgave af Lorem Ipsum.

Det er en kendsgerning, at man bliver distraheret af læsbart indhold på en side, når man betragter dens layout. Meningen med at bruge Lorem Ipsum er, at teksten indeholder mere eller mindre almindelig tekstopbygning i modsætning til "Tekst her – og mere tekst her", mens det samtidigt ligner almindelig tekst. Mange layoutprogrammer og webdesignere bruger Lorem Ipsum som fyldtekst. En søgning på Lorem Ipsum afslører mange websider, som stadig er på udviklingsstadiet. Der har været et utal af variationer, som er opstået enten på grund af fejl og andre gange med vilje